Endimaris Sitges es converteix en Festival

with No hi ha comentaris

Endimaris Sitges es converteix en Festival

Aquesta any 2024 Endimaris Sitges passa a ser Festival de Cinema LGTBIQ+ i a partir d’aquest moment deixarà de ser una mostra de cinema. El canvi ve per la incorporació d’una Secció Oficial a competició de curtmetrages que comptarà amb dos premis. Un al millor curtmetrage i un altra a la millor interpretació.
El proper 1 de març comença el període d’inscripicions dels curtmetrages per ser seleccionats per la 4a edició d’Endimaris Sitges, a través de la plataforma Fest Home. Totes aquelles persones que vulguin, poden presentar els seus curtmetrages amb temàtica LGTBIQ+ fins al dia 1 de setembre de 2024. Les bases indiquen que per participar, els curtmetrages han de ser de temàtica LGTBIQ+, produïts en els 24 mesos anteriors a la celebració del festival i amb una durada mínima d’1 minut i màxima de 30 minuts.
Les inscripcions per participar en la selecció dels curtmetrages s’hauran de fer a https://festhome.com/festival/endimaris-sitges
Endimaris Sitges Festival de Cinema LGTBIQ+ tindrà lloc del 8 al 17 de novembre de 2024 i comptarà també amb una nova edició del Script Lab dirigida a tots aquells que tinguin interès en el món dels guions amb unes classes magistrals a càrrec de professionals del sector.

Endimaris Sitges se convierte en Festival

Este año 2024 Endimaris Sitges pasa a ser Festival de Cine LGTBIQ+ ya partir de ese momento dejará de ser una muestra de cine. El cambio viene por la incorporación de una Sección Oficial a competición de cortometrajes que contará con dos premios. Uno al mejor cortometraje y otro a la mejor interpretación.
El próximo 1 de marzo comienza el período de inscripciones de los cortometrajes para ser seleccionados por la 4ª edición de Endimaris Sitges, a través de la plataforma Fest Home. Todas aquellas personas que quieran, pueden presentar sus cortometrajes con temática LGTBIQ+ hasta el día 1 de septiembre de 2024. Las bases indican que para participar, los cortometrajes deben ser de temática LGTBIQ+, producidos en los 24 meses anteriores a la celebración del festival y con una duración mínima de 1 minuto y máxima de 30 minutos.
Las inscripciones para participar en la selección de los cortometrajes deberán realizarse en https://festhome.com/festival/endimaris-sitges

Endimaris Sitges Festival de Cine LGTBIQ+ tendrá lugar del 8 al 17 de noviembre de 2024 y contará también con una nueva edición del Script Lab dirigida a todos aquellos que tengan interés en el mundo de los guiones con unas clases magistrales a cargo de profesionales del sector.

Endimaris Sitges becomes a Festival

This year 2024 Endimaris Sitges becomes the LGTBIQ+ Film Festival and from this moment on it will cease to be a film exhibition. The change comes from the incorporation of an Official Section in the short film competition that will have two prizes. One for the best short film and another for the best interpretation.
Next March 1st begins the registration period for short films to be selected for the 4th edition of Endimaris Sitges, through the Fest Home platform. All those who wish can present their short films with a LGTBIQ+ theme until September 1, 2024. The rules indicate that to participate, the short films must be LGTBIQ+ themed, produced in the 24 months prior to the celebration of the festival and with a minimum duration of 1 minute and a maximum of 30 minutes.
Registrations to participate in the selection of short films must be made at https://festhome.com/festival/endimaris-sitges
Endimaris Sitges LGTBIQ+ Film Festival will take place from November 8 to 17, 2024 and will also feature a new edition of the Script Lab aimed at all those who are interested in the world of scripts with master classes by professionals in the sector.