El director Alejandro Marín recollirà el Premi Endimaris per la pel·lícula ‘Te Estoy Amando Locamente’

with No hi ha comentaris

El director Alejandro Marín recollirà el Premi Endimaris per la pel·lícula ‘Te Estoy Amando Locamente’

Endimaris Sitges lliurarà un segon premi Endimaris en categoria Cinema a la pel·lícula ‘Te Estoy Amando Locamente’ el primer llargmetratge del director Alejandro Marín. La mostra l´ha considerat la millor pel·lícula nacional LGTBIQ+ de l´any i per això han volgut fer un reconeixement especial fent entrega del guardó durant la gala de cloenda de la Mostra que tindrà lloc el diumenge, 12 de novembre a les 18.30h. Alejandro Marín serà l’encarregat de recollir el premi i participar a un cinefòrum després de la projecció de la pel·lícula premiada que es projectarà el mateix diumenge a les 16h.

Protagonitzada per Ana Wagener (La Voz Dormida – Premi Goya -, El Reino) i Omar Banana (Paquita Salas) amb Alba Flores (La Casa de Papel, La Sagrada Familia), Carmen Orellana, La Dani, Lola Buzón, Alex De la Croix, Jesús Carroza, Mari Paz Sayago, Manuel Morón i Pepa Gracia, la pel·lícula aborda la història d’una mare capaç de tot, fins i tot de vèncer els seus prejudicis per l’amor al seu fill.

“TE ESTOY AMANDO LOCAMENTE” es la nova òpera prima de ESCAC, produïda per Escándalo Films, Escac Estudio, Zeta Cinema, Zeta Audiovisual, La Pepa Films y Te estoy amando AIE, amb la participació de RTVE, Movistar Plus+, Netflix, Canal Sur Radio y Televisión y Crea SGR amb el suport de l’ICAA i ICEC-Department de Cultura i la financiació de l’ICO, Mogambo y Triodos Bank.

El director Alejandro Marín recojerá el Premio Endimaris por la película ‘Te Estoy Amando Locamente’

Endimaris Sitges entregará un segundo premio Endimaris en categoría Cine a la película ‘Te Estoy Amando Locamente’ el primer largometraje del director Alejandro Marín. La muestra la ha considerado la mejor película nacional LGTBIQ+ del año y por ello han querido hacer un reconocimiento especial haciendo entrega del galardón durante la gala de clausura de la Muestra que tendrá lugar el domingo, 12 de noviembre a las 18.30h. Alejandro Marín será el encargado de recoger el premio y participar en un cinefòrum después de la proyección de la película premiada que se proyectará el mismo domingo a las 16h.

Protagonizada por Ana Wagener (La voz dormida – Premio Goya -, El reino) y Omar Banana (Paquita Salas) junto a Alba Flores (La casa de papel, La sagrada familia), Carmen Orellana, La Dani, Lola Buzón, Alex De la Croix, Jesús Carroza, Mari Paz Sayago, Manuel Morón y Pepa Gracia la película aborda la historia de una madre capaz de todo, incluso de vencer sus prejuicios por el amor a su hijo.

“TE ESTOY AMANDO LOCAMENTE” es la nueva ópera prima de ESCAC, producida por Escándalo Films, Escac Estudio, Zeta Cinema, Zeta Audiovisual, La Pepa Films y Te estoy amando AIE, con la participación de RTVE, Movistar Plus+, Netflix, Canal Sur Radio y Televisión y Crea SGR con el apoyo del ICAA e ICEC-Department de Cultura y la financiación del ICO, Mogambo y Triodos Bank.

Director Alejandro Marin will receive the Endimaris Award for the movie ‘Te Estoy Amando Locamente’

Endimaris Sitges will give  a second Endimaris awar  in the Cinema category to the film ‘Te Estoy Amando Locamente’, the first feature film by director Alejandro Marín. The festival has considered it’s the best national LGTBIQ+ film of the year and for this reason they wanted to make a special recognition by presenting the award during the closing gala of the festival which will take place on Sunday, November 12 at 6.30 p.m. h. Alejandro Marín will be in charge of collecting the award and participating in a film forum after the screening of the award-winning film that will be shown on Sunday at 4pm.

Starring Ana Wagener (La Voz Dormida – Goya Award -, El Reino) and Omar Banana (Paquita Salas) with Alba Flores (La Casa de Papel, La Sagrada Familia), Carmen Orellana, La Dani, Lola Buzón, Alex De la Croix , Jesús Carroza, Mari Paz Sayago, Manuel Morón and Pepa Gracia, the film tells the story of a mother capable of everything, even overcoming her prejudices for the love of her son.

“TE ESTOY AMANDO LOCAMENTE” is ESCAC’s new feature film, produced by Escándalo Films, Escac Estudio, Zeta Cinema, Zeta Audiovisual, La Pepa Films and Te estoy amando AIE, with the participation of RTVE, Movistar Plus+, Netflix, Canal Sur Radio y Televisión y Crea SGR with the support of the ICAA and ICEC-Department of Culture and the financing of the ICO, Mogambo and Triodos Bank.