Supernova amb Colin Firth i Stanley Tucci a la Mostra Endimaris Sitges

with No hi ha comentaris

Supernova amb Colin Firth i Stanley Tucci a la Mostra Endimaris Sitges

Colin Firth i Stanley Tucci son dues raons més que suficients per veure la pel·lícula ‘Supernova’ que es projectarà a la Mostra de Cinema LGTBIQ+ el proper dissabte, 26 de juny a les 20:30h. I es que si alguna cosa es pot assegurar, és que els dos actors ens brindaran amb unes interpretacions magistrals.

Aquesta producció britànica escrita i dirigida per Harry McQueen també es va poder veure al darrer Festival de Sant Sebastià i ens presenta a Sami a Tusker. Tots dos són parella des de fa 20 anys. Sam (Firth) és pianista. Tusker (Tucci), escriptor. Viatgen a través d’ Anglaterra en la seva vella furgoneta visitant a amics, familiars i llocs del seu passat. Des que a Tusker fa dos anys li diagnostiquessin alzheimer en la seva fase primerenca, el temps que passen junts és el més important que tenen. A mesura que avança el viatge, les idees de cadascú sobre el futur comencen a xocar, sorgeixen secrets i plans privats que posen a prova la seva relació com mai abans. Davant d’una malaltia incurable, tots dos han d’afrontar la qüestió de què significa estimar una altra persona …

James Dreyfus, Pippa Haywood, Sarah Woodward, Ian Drysdale i John Alan Roberts, entre d’altres, acompanyen Colin Firth i Stanley Tucci en el repartiment.

Desprésde la projecció i amb l’objectiu de crear un petit debat amb el públic, tindrà lloc el Cinefòrum Endimaris que porta per títol’La memòria dels Petons’ i que comptarà amb Juan Carlos Uríszar, psicòleg clínic, membre del COPC, grup de treball de psicologia LGTB+, a més d’ articulista i autor dels llibres Después de Ganímedes i Tratando el proceso del duelo y del morir. També hi serà la Gine Albaladejo Sánchez, coordinadora de l’Associació Dret a Morir Dignament. 

Supernova con Colin Firth y Stanley Tucci en la Mostra Endimaris Sitges

Colin Firth y Stanley Tucci son dos razones más que suficientes para ver la película ‘Supernova’ que se proyectará en la Muestra de Cine LGTBIQ+ el próximo sábado, 26 de junio a las 20:30 h. Y es que si algo se puede asegurar, es que los dos actores nos brindarán con unas interpretaciones magistrales.

Esta producción británica escrita y dirigida por Harry McQueen también se pudo ver en el último Festival de San Sebastián y nos presenta a Sami a Tusker. Ambos son pareja desde hace 20 años. Sam (Firth) es pianista. Tusker (Tucci), escritor. Viajan a través de Inglaterra en su vieja furgoneta visitando a amigos, familiares y lugares de su pasado. Desde que a Tusker hace dos años le diagnosticaran alzheimer en su fase temprana, el tiempo que pasan juntos es lo más importante que tienen. A medida que avanza el viaje, las ideas de cada uno sobre el futuro empiezan a chocar, surgen secretos y planes privados que ponen a prueba su relación como nunca antes. Ante una enfermedad incurable, ambos deben afrontar la cuestión de qué significa amar a otra persona …

James Dreyfus, Pippa Haywood, Sarah Woodward, Ian Drysdale y John Alan Roberts, entre otros, acompañan Colin Firth y Stanley Tucci en el reparto.

Después de la proyección y con el objetivo de crear un pequeño debate con el público, tendrá lugar el Cineforum Endimaris que lleva por título ‘La memoria de los Besos ‘y que contará con Juan Carlos Uriszar, psicólogo clínico, miembro del COPC, grupo de trabajo de psicología LGTB+, además de articulista y autor de los libros Después de Ganímedes y Tratando el proceso del duelo y del morir. También será la Gine Albaladejo Sánchez, coordinadora del Associació Dret a Morir Dignamente

Supernova with Colin Firth & Stanley Tucci at the Mostra Endimaris Sitges

Colin Firth and Stanley Tucci are two more than enough reasons to see the film ‘Supernova’ which will be screened at the LGBTIQ+ Film Festival next Saturday, June 26th at 8:30 p.m. And if anything can be assured, it is that the two actors will provide us with masterful performances.

This British production written and directed by Harry McQueen was also seen at the last San Sebastian Film Festival and introduces us to Sam and Tusker. Both have been a couple for 20 years. Sam (Firth) is a pianist. Tusker (Tucci), writer. They travel through England in their old van visiting friends, family and places from their past. Ever since Tusker was diagnosed with Alzheimer’s in his early stages two years ago, the time they spend together is the most important thing they have. As the journey progresses, everyone’s ideas about the future begin to clash, secrets and private plans emerge that test their relationship like never before. Faced with an incurable disease, they both have to face the question of what it means to love another person …

James Dreyfus, Pippa Haywood, Sarah Woodward, Ian Drysdale and John Alan Roberts, among others, accompany Colin Firth and Stanley Tucci in the cast.

After the screening and with the aim of creating a small debate with the public, the Cinefòrum Endimaris will take place entitled ‘The memory of the kisses’ and will feature Juan Carlos Uríszar, clinical psychologist, member of the COPC, working group of LGBT+ psychology, as well as columnist and author of the books After Ganymede and Treating the Process of Grief and Dying. Gine Albaladejo Sánchez, coordinator of the Right to Die with Dignity Association, will also be present.