¡Corten! Inaugurarà la Mostra Endimaris Sitges

with No hi ha comentaris
Marc Ferrer, director de ¡Corten!

¡Corten! Inaugurarà la Mostra Endimaris Sitges

La I Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris Sitges obrirà el proper 24 de juny amb la pel·lícula ‘¡Corten!’ de Marc Ferrer. El realitzador català serà present a Sitges per presentar aquest film ambientat a Barcelona i que ens presenta a un cineasta sense gaire èxit que està immers en el rodatge de la seva nova pel·lícula quan hi comença a haver uns terribles assassinats a la ciutat, i sembla que tots tenen relació amb el director. Entre el terror i la comèdia, la nova obra de Ferrer és un explosiu còctel giallo i queer, una pel·lícula sobre la tenacitat d’un cineasta il·lús que s’obstina a fer una pel·lícula rere l’altra malgrat els seus fracassos.

El film està protagonitzada per La Prohibida, la coneguda artista també serà a Sitges el diumenge, 27 de juny per presentar la segona sessió del film a la mostra i serà la convidada d’honor a la Colors Summer Party que organitza l’Associació LGTBIQ+ Colors Sitges Link.

Les entrades per les sessions de la Mostra Endimaris Sitges ja es poden adquirir al web: endimarissitges.com a la taquilla del Cinema Prado i a través de l’app d’Entrapolis.

La Prohibida, protagonista de ¡Corten!

¡Corten! Inaugurarà la Mostra Endimaris Sitges

La I Muestra de Cine LGTBIQ+ Endimari Sitges abrirá el próximo 24 de junio con la película ‘¡Corten!’ de Marc Ferrer. El realizador catalán estará presente en Sitges para presentar este filme ambientado en Barcelona y que nos presenta a un cineasta sin mucho éxito que está inmerso en el rodaje de su nueva película cuando empieza a haber unos terribles asesinatos en la ciudad, y parece que todos tienen relación con el director. Entre el terror y la comedia, la nueva obra de Ferrer es un explosivo cóctel giallo y queer, una película sobre la tenacidad de un cineasta iluso que se empeña en hacer una película tras otra a pesar de los sus fracasos.

El film está protagonizada por La Prohibida, la conocida artista también será en Sitges el domingo, 27 de junio para presentar la segunda sesión del filme en la muestra y será la invitada de honor a la Colores Summer Party que organiza la Asociación LGTBIQ+ Colores Sitges Link.

Las entradas para las sesiones de la Muestra Endimari Sitges ya se pueden adquirir en la web: endimarissitges.com en la taquilla del Cine Prado y a través de la app de Entrapolis.

Escena de la pel·lícula ¡Corten!

¡Corten! will open the Endimaris Sitges Film Festival

The I Mostra de Cinema LGBTIQ+ Endimaris Sitges will open on June 24 with the film ‘¡Corten!’ by Marc Ferrer. The Catalan director will be present in Sitges to present this film set in Barcelona and which introduces us to an unsuccessful filmmaker who is immersed in the shooting of his new film when there begin to be terrible murders in the city, and it seems like they all have a relationship with the director. Between horror and comedy, Ferrer’s new work is an explosive giallo and queer cocktail, a film about the tenacity of an illusory filmmaker who insists on making one film after another despite the their failures.

The film stars La Prohibida, the well-known artist will also be in Sitges on Sunday, June 27 to present the second session of the film at the show and will be the guest of honor at the Colors Summer Party organized by the LGBTIQ+ Colors Association Sitges Link.

Tickets for the Mostra Endimaris Sitges sessions can now be purchased on the website: endimarissitges.com at the Cinema Prado box office and through the Entrapolis app.